Services

LIVECHAT

AI

Ontdek de waarde van onze AI-oplossingen: verbeterde efficiëntie, kostenbesparing en nieuwe kansen. Maatwerk, betrouwbaarheid en eenvoudige implementatie voor elke klant. Prioriteit voor data privacy en beveiliging, met continue ondersteuning en training. Schaalbaarheid en toekomstgerichtheid gegarandeerd. 

Machine Learning

Hierbij worden algoritmen gebruikt om computers te laten leren van gegevens en patronen te ontdekken, waardoor ze voorspellingen kunnen doen en beslissingen kunnen nemen zonder expliciete instructies.

 

Natural Language Processing (NLP)

Dit stelt computers in staat om menselijke taal te begrijpen en te interpreteren. NLP wordt gebruikt voor taken zoals het begrijpen van spraak, het analyseren van tekst en het genereren van menselijk klinkende tekst.

 

Computer Vision

Dit is een vorm van AI waarbij computers worden getraind om visuele informatie te begrijpen en te verwerken, zoals het identificeren van objecten, gezichten of scènes in afbeeldingen en video’s.

 

Cyber Security

Bied uitgebreide cybersecuritydiensten met een proactieve aanpak, expertise, continue monitoring en aanpasbare oplossingen. Garandeer transparantie, rapportage, naleving van regelgeving en klantgerichte ondersteuning voor optimale beveiliging.

Endpoint Security

Deze service richt zich op het beschermen van individuele apparaten of endpoints, zoals computers, smartphones en tablets, tegen cyberdreigingen zoals malware, ransomware en phishing-aanvallen.

 

Network Security

Dit omvat maatregelen om de beveiliging van netwerken te verbeteren, zoals firewalls, intrusion detection/prevention systems (IDS/IPS), virtuele privénetwerken (VPN’s) en netwerksegmentatie, om ongeautoriseerde toegang en dataverlies te voorkomen.

 

Security Awareness Training

Deze service omvat het opleiden van medewerkers over de gevaren van cyberdreigingen en hoe ze zich kunnen beschermen tegen aanvallen zoals phishing, social engineering en het gebruik van zwakke wachtwoorden.

 

Data Entry

Benadruk nauwkeurigheid, snelheid, en veiligheid van data-entry. Bied maatwerkoplossingen, schaalbaarheid, uitstekende klantenservice, en kostenbesparingen door uitbesteding.

Handmatige data-entry

Dit omvat het handmatig invoeren van gegevens van verschillende bronnen in een digitaal formaat, zoals het invoeren van informatie uit papieren documenten, formulieren of spreadsheets in databases of softwaretoepassingen.

 

Geautomatiseerde data-entry

Deze service maakt gebruik van geautomatiseerde tools en software om gegevens snel en efficiënt te verzamelen, te extraheren en in te voeren in digitale systemen, waardoor menselijke fouten worden geminimaliseerd en de verwerkingstijd wordt verkort.

 

Verificatie en controle

Dit houdt in dat de ingevoerde gegevens worden gecontroleerd en geverifieerd op nauwkeurigheid en consistentie om ervoor te zorgen dat de informatie volledig en foutloos is. Dit kan handmatig of geautomatiseerd worden uitgevoerd, afhankelijk van de vereisten en complexiteit van de gegevens.

 

Communication

Verbeterde communicatie met AxisRTC: 24/7 real-time connectiviteit via het web en IoT. Onbeperkte aanmeldingen, virtuele afdelingen en eenvoudig plannen van vergaderingen. Aanpasbare bediening, directe gesprekken, beveiligde ruimtes. Efficiënt en kosteneffectief.

Privacy

Onze gebruikers- en gastloginfunctionaliteit maakt het mogelijk voor zowel geregistreerde gebruikers als gasten om in realtime te communiceren. Ze kunnen contact opnemen en communiceren via onze website met slechts één klik. Gebruikers kunnen worden ingesteld op basis van rol en machtigingen, waardoor ze toegang hebben tot verschillende opties. Onze applicatie is beschikbaar via een app, website en unieke link. Gebruikers kunnen hun eigen gegevens beheren die mogelijk zichtbaar zijn.

 

Security

We slaan geen gegevens op behalve jouw profielgegevens die je zelf beheert in jouw eigen applicatieomgeving. Dit betekent dat al jouw persoonlijke informatie veilig en vertrouwelijk blijft. Wat AxisRTC uniek maakt, is dat het zijn eigen protocol heeft voor gegevensoverdracht, waardoor we maximale beveiliging en privacy kunnen garanderen. Onze focus ligt op het waarborgen van jouw privacy en het bieden van een veilige gebruikerservaring zonder onnodige gegevensopslag.

 

Minimal data usage

Het communicatiesysteem vergemakkelijkt naadloze interactie voor zowel gebruikers als gasten, en biedt mogelijkheden voor realtime communicatie. Gebruikers kunnen gemakkelijk verbinding maken met het bedrijf of de klantenservice via de website met slechts één klik, wat een servicegerichte benadering bevordert. Het systeem staat toe dat gebruikersmachtigingen en toegangsniveaus worden aangepast, wat zorgt voor beveiliging en op maat gemaakte ervaringen. Leden profiteren van een scala aan functies en opties, terwijl de applicatie toegankelijk blijft via verschillende kanalen, waaronder apps, websites en toegewezen links. Bovendien is toegang beschikbaar op meerdere apparaten in openbare ruimtes, wat het gemak en de bruikbaarheid voor alle gebruikers verbetert.

 

Contact

Heeft u vragen of interesse in één van onze service(s)

Ga met de onderstaande knop naar de contact pagina en neem contact met ons om. Wij helpen u graag!