webdevelopment

Webdevelopment is de verzamelterm voor alle activiteiten die je uitvoert om een website of applicatie te maken. Webdevelopers doen veel meer dan het creëren van de menu-pagina’s van een website. Er bestaat een ongelooflijk scala aan codeer- en ontwerpexpertise waarmee websites en webapplicaties worden gemaakt.

Denk aan systemen die diabetespatiënten helpen om hun gezondheid te bewaken, aan systemen voor bestandsoverdracht of aan opslagsystemen die vliegtuigen in de lucht houden. Er is een wereld aan functionaliteiten die op het web moeten worden ontwikkeld.
De term webontwikkeling gaat om projectbeheer, serverconfiguratie, de analytische setup, cybersecurity, bug fixing, integraties met andere toepassingen en eventueel webdesign.

Een webdeveloper kan ‘full stack’ zijn. Dan ben je een allround softwareontwikkelaar die zowel de front-end als de backend van een website of webapplicatie kan maken. Webdevelopment betekent dat je de voor- en de achterkant aan elkaar verbindt met computercodes.
Feitelijk zijn webdevelopers meesterprogrammeurs. Zij moeten talrijke computerprogrammeertalen kennen. Webdevelopers zijn niet hetzelfde als webdesigners. Webdesigners zijn zoals architecten. Zij bepalen hoe gebruikers een website zullen zien en ervaren. Terwijl webdevelopers de ingenieurs zijn die samenwerken met ontwerpers om hun ontwerpen concreet en werkend te maken.

Meestal ontwerpen webdesigners de gebruikersinterface of IU – de voorkant – van de website. De meeste codes daarvoor worden geschreven door een webdeveloper. Een ontwerper kan kortom een button ontwerpen voor de pagina ‘over ons’, terwijl een webdeveloper de code schrijft om je daarheen te leiden.

Tot slot hebben we nog de user experience, ook wel UX genoemd: de manier waarop de gebruiker de functies van de site ervaart. De UX komt tot stand door nauwe samenwerking tussen webdesigners en webdevelopers, waarbij de webdevelopers zich dus meer richten op de codering.

wat ons

onderscheid van de anderen

Persoonlijke support

Bij Axis bieden wij 24/7 persoonlijk support aan al onze klanten. Zo kunnen ze altijd gratis vragen stellen aan ons support team en leveren wij ook gratis offertes op voor mogelijke projecten. Ook bezoekers van onze website kunnen snel en gratis vragen stellen aan onze online support!

Innovatief systeem

Wat ons onderscheid van ieder ander IT bedrijf is ons innovatief systeem genaamd Libaxis. Zo is ons systeem door de provincie Utrecht benoemd tot meest innovatieve producten van 2022! Probeer het zelf volledig gratis uit door je aan te melden via het formulier onderaan!

Op maat gemaakte Oplossingen

Bij Axis bieden we hulp bij iedere IT vraag en leggen we nadruk op IEDERE. Wij hebben enorm veel IT oplossingen klaarliggen voor onze klanten, maar als er geen juiste oplossing bij zit dan maken we speciaal een op maat gemaakte oplossing waarbij de wensen van onze klanten 100% worden vervult!

Wereldwijde partnergroep

De reden dat wij hulp kunnen bieden bij iedere IT opdracht komt doordat wij over de jaren een enorme groep aan partners hebben opgebouwd. Met een wereldwijde partnergroep van 50+ partners hebben wij experts op ieder gebied en kunnen we iedere aanvraag uitvoeren.

waarom

Voor ons kiezen

Wij weten dat het kiezen van een IT bedrijf niet makkelijk kan zijn. Met de hoeveelheid aanbieders verdrink je haast in alle keuzes. Waarom zou je dan voor ons kiezen? Nou, bij Axis laten we eerst zien wat we kunnen en kan je pas op het laatste moment jouw beslissing maken! Bij ons kan je gratis aanmelden, gratis je vraag stellen en gratis een offerte ontvangen. Pas als je deze offerte accepteert en je eerste betaling doet zal het project van start gaan. Dit biedt u alle mogelijkheid om goed te overwegen of wij de beste oplossing zijn!

Bel ons!

+31 (0) 6 45 180 176

Kom op bezoek!

AXiS Digitaal B.V.
Archimedesbaan 12 – 5
3439 ME Nieuwegein

Mail ons!

just.ask@axisdigitaal.com

Libaxis helpt de ondernemer zijn bedrijf te digitaliseren. Libaxis geeft antwoordt op de IT vragen, geeft advies en biedt IT oplossingen voor elke onderneming. Dit kan in ontwerpen en design, het inrichten van complexe omgevingen, bestaande systemen upgraden, websites bouwen, audit, het beveiligen van digitale omgevingen, werven en plaatsen van kandidaten en het waar maken van de ultieme game.
 

Stel gratis uw vraag.

En ontvang gratis een offerte.

JUST ASK YOUR QUESTION