Diensten / Web and Internet

Web and Internet

AXiS DiGiTAAL staat bekend om het leveren van resultaatgerichte websiteontwerpen aan onze klanten. Het creëren en maken van top notch websites en web-oplossingen door middel van geavanceerde technologieën is onze kracht.

Just ask
your question

AXiS Digitaal staat algemeen bekend om het leveren van resultaatgerichte en innovatieve software. In ons producten overzicht kunt u zien voor welke sectoren wij al een oplossing hebben ontwikkeld. Ook voor u hebben we een oplossing klaar staan.

Heeft u een vraag waar u nergens een passende oplossing voor kunt vinden? Wij staan voor u klaar. Just ask your question.

Living in new shapes, reshapes our thinking

Purojeet Mishra, Business Partner
 

Software met een toekomst

Wij hebben dé specialisten in web-, mobiele en desktoptechnologieën, UI/UX-ontwerpers, QA/QC-developers, beveiligingsspecialisten en bedrijfsanalisten.

Stel uw persoonlijke development team samen met tools en methoden, die de kosteneffectieve uitvoering van betrouwbare,

krachtige en schaalbare op het web gebaseerde en ingebedde databaseapplicaties mogelijk maakt.

Een robuuste infrastructuur, een product opschalen en complexe implementatie of integratie zijn voor onze development- en

operationeel teams een koud kunstje. Met onze Platform as a Service (PaaS) kunnen onze ontwikkelaars snel cloud- en mobiele applicaties bouwen en implementeren, of SaaS-applicaties uitbreiden.