staffing

Bij SelectionToWork maken we het vinden en plaatsen van de juiste kandidaten snel en eenvoudig. Ons motto? “We Catch, We Analyse, We Match.”

Stap 1: Talent Spotting: We zoeken getalenteerde professionals in verschillende vakgebieden. We hebben een rijke pool van potentiële kandidaten.

Stap 2: Skills-Matching: Ons team vindt de perfecte match door zorgvuldig te kijken naar vaardigheden en ervaring.

Stap 3: Relaxte Interviews: We regelen interviews waarin we de belangrijkste details bespreken zonder gedoe.

Stap 4: Salaris in Stijl: Wij onderhandelen met de kandidaat om een aantrekkelijk salarisaanbod te doen.

Stap 5: Visa Vibe (indien nodig): Als visumondersteuning vereist is, nemen wij dit voor onze rekening.

Stap 6: Plaatsing Plezier: De gekozen kandidaat wordt naadloos in uw team geïntegreerd.

Stap 7: Follow-Up Fun: We houden de prestaties in de gaten met onze HRM-expertise.

Stap 8: Evalueren & Feesten: Na afloop bespreken we of verlenging of herplaatsing nodig is.

SelectionToWork maakt uw staffingproces moeiteloos en plezierig. “We Catch, We Analyse, We Match” zorgt voor een efficiënte en vriendelijke aanpak van uw personeelsbehoeften.

wat ons

onderscheid van de anderen

Persoonlijke support

Bij Axis bieden wij 24/7 persoonlijk support aan al onze klanten. Zo kunnen ze altijd gratis vragen stellen aan ons support team en leveren wij ook gratis offertes op voor mogelijke projecten. Ook bezoekers van onze website kunnen snel en gratis vragen stellen aan onze online support!

Innovatief systeem

Wat ons onderscheid van ieder ander IT bedrijf is ons innovatief systeem genaamd Libaxis. Zo is ons systeem door de provincie Utrecht benoemd tot meest innovatieve producten van 2022! Probeer het zelf volledig gratis uit door je aan te melden via het formulier onderaan!

Op maat gemaakte Oplossingen

Bij Axis bieden we hulp bij iedere IT vraag en leggen we nadruk op IEDERE. Wij hebben enorm veel IT oplossingen klaarliggen voor onze klanten, maar als er geen juiste oplossing bij zit dan maken we speciaal een op maat gemaakte oplossing waarbij de wensen van onze klanten 100% worden vervult!

Wereldwijde partnergroep

De reden dat wij hulp kunnen bieden bij iedere IT opdracht komt doordat wij over de jaren een enorme groep aan partners hebben opgebouwd. Met een wereldwijde partnergroep van 50+ partners hebben wij experts op ieder gebied en kunnen we iedere aanvraag uitvoeren.

waarom

Voor ons kiezen

Wij begrijpen dat het kiezen van een IT-bedrijf geen eenvoudige beslissing is, gezien het overweldigende aantal aanbieders. Waarom zou je dan voor ons kiezen? Bij AXiS laten we eerst zien wat we kunnen, zodat je pas op het laatste moment jouw beslissing hoeft te nemen! Meld je nu aan bij LIBAXIS. Bij ons kun je kosteloos aanmelden, gratis je vragen stellen en een vrijblijvende offerte ontvangen. Pas wanneer je tevreden bent en besluit verder te gaan, zal het project van start gaan, zonder directe financiële verplichtingen. Dit geeft je alle ruimte om zorgvuldig te overwegen of wij de beste oplossing voor jou zijn, zonder verplichtingen. Met LIBAXIS heb je toegang tot je eigen account met een portal die inzicht geeft in projecten, offertes, facturen, webshop, afspraken, remote meetings met je IT-team en online support 24/7. 

Bel ons!

+31 (0) 6 45 180 176

message logo

Mail ons!

just.ask@axisdigitaal.com

Libaxis helpt de ondernemer zijn bedrijf te digitaliseren. Libaxis geeft antwoordt op de IT vragen, geeft advies en biedt IT oplossingen voor elke onderneming. Dit kan in ontwerpen en design, het inrichten van complexe omgevingen, bestaande systemen upgraden, websites bouwen, audit, het beveiligen van digitale omgevingen, werven en plaatsen van kandidaten en het waar maken van de ultieme game.
 

Stel gratis uw vraag.

En ontvang gratis een offerte.

JUST ASK YOUR QUESTION