Diensten / AXiS Intelligence Resources

AXiS IR

 

Met AXiS IR bieden wij meerdere oplossing. Bent u opzoek naar een IT-oplossing?
Just ask your question.

IT-oplossing

 
Heeft u een vraag of bent u opzoek naar een IT-oplossing dan bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu gaat om het rekruteren van mankracht voor uw development team of om het adviseren over een architectenplan en ondersteuning in MySQL binnen een project. Uiteraard kan dit onsite of remote worden uitgevoerd.

AXiS IR is een door onszelf ontwikkelde dienst waarin wij u een “one-stop IT-service” bieden met volledige ondersteuning, transparantie en kostenbesparing. AXiS IR helpt u met al uw IT-vragen.
Just ask your question.

AXiS IR in de praktijk

Opdracht: Samen met u stellen wij de beste selectie van professionals samen die klaar staan om uw opdracht goed uit te voeren. Op detail- en budgetniveau wordt bekeken wat het beste bij u en uw bedrijf past.

Rol: De professionals denken out of the box mee en geven u een vrijblijvend advies.

Kwalificatie: Ons salesteam beoordeelt het advies en geeft vooraf een transparant rapport over de kosten en eventuele opties voor meerwerk.

Betrokkenheid: Onze professionals krijgen indien nodig een training in taal, cultuur en worden continu bijgeschoold door middel van e-learning.

Support Team: Zowel u als onze professional kunnen in de periode waarin de opdracht loopt gebruik maken van ons Support Team om tijd en extra kosten te besparen.

Netwerk: De basis van een goed netwerk is vertrouwen. Wij delen kennis, informatie en contacten met onze klanten.
Just ask your question.

BIJBEHORENDE DIENSTEN:

Maintanance & Support

Web & App development

IT security

Cloud solutions

Supply chain management

Integraded applicications

Software development

IT development

Microsoft 365

Cybersecurity

MELD JE AAN!

Klik op de knop links om je gratis aan te melden voor onze Libaxis service.

Internet of Things

Wij kijken naar de efficiëntie van uw apparaten en diensten. Hierdoor bespaart u geld en optimaliseert u uw dienstverlening.

Mobiele Applicatie

Onze benadering van software ontwikkeling en de ontwikkeling van mobiele apps zorgt voor een soepele ervaring op alle apparaten.

Web & Internet

AXiS Digitaal staat bekend om het leveren van resultaatgerichte websiteontwerpen aan onze klanten.