Maintenance & support

Het belang van het onderhoud van websites en de mensen die dit uitvoeren, wordt nogal eens onderschat. Terwijl het voor een goede werkende en actuele website belangrijk is dat hij wordt ondersteund door een team van webdevelopers, copywriters, webhostingdiensten en andere it-professionals.

Hoe vaak stuit je niet op websites die enorm traag laden, waarbij de integratie met andere toepassingen niet goed is of waarvan de inhoud zelfs verouderd is. Dat wil je toch niet? Je wil een goede werkende website met de meest actuele informatie die er is en die hoog scoort in de zoekmachine-ranking.

Maar dat krijg je niet vanzelf voor elkaar. Ten eerste moet je er continu aan werken om de laadsnelheid van je website te verbeteren. Daar heb je een effectief webdevelopersteam voor nodig, dat regelmatig de laadsnelheid van alle pagina’s van je website controleert en waar nodig aanpassingen maakt.

 

Ook adviseert een webdevelopersteam over het juiste serviceniveau van de webhosting. Het belangrijkste doel hiervan is het verlagen van de zogenaamde bounce rate van je website. De bounce rate is het percentage van mensen dat je website bezoekt en meteen weer verlaat. Veel mensen hebben namelijk niet het geduld om langer dan drie seconden te wachten voordat een website laadt. De rest van het internet verschijnt kennelijk meteen wanneer zij dat willen.

Verder word je als website-eigenaar algauw geconfronteerd met het probleem dat een website niet automatisch wordt bijgewerkt door zogenaamde content managementdiensten of websitebouwsystemen zoals WordPress, Squarespace of Wix.
Je moet websites handmatig bijwerken. De vereist op zijn minst een beetje handigheid in het werken met codetaal of je kunt een webdeveloper zoeken die dat doet. Het handige van een webdeveloper in de arm nemen is dat hij of zij ook de analytics van je site in de gaten kan houden, niet werkende links kan repareren en HTML-fouten kan herstellen.

Als je daarnaast ook een content manager hebt, kan die de statistieken van de analytics in de gaten houden. Ofwel, je bezoekersaantallen in de gaten houden en op basis daarvan bepalen of de inhoud van je website voldoet aan de verwachtingen van je bezoekers. Ook is een content manager een kei in search engine optimalisatie, afgekort SEO. Met SEO-proof content zorg jij dat je wordt gevonden door je doelgroep. Door je websitecontent SEO-proof te maken scoor je hoger in de zoekresultaten van zoekmachines als Google. Verder maken content managers back-ups van de inhoud van je website om te zorgen dat er geen content verdwijnt. Tot slot houden webdesigners het uiterlijk van websites fris om zo de aandacht van gebruikers vast te houden. Terwijl cybersecurity-professionals zorgen ervoor dat alle gegevens de website en de bezoekers veilig zijn. Al deze aspecten van onderhoud zijn essentieel voor een effectieve webmarketingcampagne. Het juiste onderhouds- en supportteam zorgt ervoor dat dit continue proces op rolletjes loopt.

wat ons

onderscheid van de anderen

Persoonlijke support

Bij Axis bieden wij 24/7 persoonlijk support aan al onze klanten. Zo kunnen ze altijd gratis vragen stellen aan ons support team en leveren wij ook gratis offertes op voor mogelijke projecten. Ook bezoekers van onze website kunnen snel en gratis vragen stellen aan onze online support!

Innovatief systeem

Wat ons onderscheid van ieder ander IT bedrijf is ons innovatief systeem genaamd Libaxis. Zo is ons systeem door de provincie Utrecht benoemd tot meest innovatieve producten van 2022! Probeer het zelf volledig gratis uit door je aan te melden via het formulier onderaan!

Op maat gemaakte Oplossingen

Bij Axis bieden we hulp bij iedere IT vraag en leggen we nadruk op IEDERE. Wij hebben enorm veel IT oplossingen klaarliggen voor onze klanten, maar als er geen juiste oplossing bij zit dan maken we speciaal een op maat gemaakte oplossing waarbij de wensen van onze klanten 100% worden vervult!

Wereldwijde partnergroep

De reden dat wij hulp kunnen bieden bij iedere IT opdracht komt doordat wij over de jaren een enorme groep aan partners hebben opgebouwd. Met een wereldwijde partnergroep van 50+ partners hebben wij experts op ieder gebied en kunnen we iedere aanvraag uitvoeren.

waarom

Voor ons kiezen

Wij weten dat het kiezen van een IT bedrijf niet makkelijk kan zijn. Met de hoeveelheid aanbieders verdrink je haast in alle keuzes. Waarom zou je dan voor ons kiezen? Nou, bij Axis laten we eerst zien wat we kunnen en kan je pas op het laatste moment jouw beslissing maken! Bij ons kan je gratis aanmelden, gratis je vraag stellen en gratis een offerte ontvangen. Pas als je deze offerte accepteert en je eerste betaling doet zal het project van start gaan. Dit biedt u alle mogelijkheid om goed te overwegen of wij de beste oplossing zijn!

Bel ons!

+31 (0) 6 45 180 176

Kom op bezoek!

AXiS Digitaal B.V.
Archimedesbaan 12 – 5
3439 ME Nieuwegein

Mail ons!

just.ask@axisdigitaal.com

Libaxis helpt de ondernemer zijn bedrijf te digitaliseren. Libaxis geeft antwoordt op de IT vragen, geeft advies en biedt IT oplossingen voor elke onderneming. Dit kan in ontwerpen en design, het inrichten van complexe omgevingen, bestaande systemen upgraden, websites bouwen, audit, het beveiligen van digitale omgevingen, werven en plaatsen van kandidaten en het waar maken van de ultieme game.
 

Stel gratis uw vraag.

En ontvang gratis een offerte.

JUST ASK YOUR QUESTION