IoT development

Het internet der dingen bestaat uit voorwerpen van tandenborstels tot tractors die met het internet verbonden zijn. Deze apparaten bevatten computerchips en software en kunnen zo gegevens verzamelen en online verzenden.

Een vrachtwagen die zelf op het internet zit. Dat is misschien een gekke gedachte, toch kan het tegenwoordig heel goed waar zijn.
Vroeger had elke machine een mens nodig die op zijn minst besliste wanneer hij moest worden in- en uitgeschakeld. Of zelfs een menselijke ‘operator’ die elke onderdeel van de werking van de machine afstemde met die van andere machines of apparaten.
Inmiddels een hebben we een coördinatieniveau bereikt tussen voorwerpen zonder dat je er menselijke toezichthouders bij nodig hebt.

Er bestaat software voor ‘slimme steden’ waar het vervuilingsniveau en het energieverbruik van de stad kan worden gecontroleerd en die zorgt dat er ook meteen op wordt gereageerd. Maar we bijvoorbeeld ook landbouwsystemen die de regenval en de groei van gewassen nauwkeurig analyseren.

Voor het internet der dingen moeten we systemen ontwikkelen en aanpassen om de werking van apparaten (met elkaar) te coördineren.
Als je een bepaald niveau van complexiteit bereikt, heb je professionals nodig die systemen ontwikkelen voor industrieel, agrarisch, commercieel, overheids- en zelfs thuisgebruik. Deze professionals kunnen apps ontwikkelen waarmee je alle systemen kunt besturen op een manier die je kunt begrijpen.

Het maakt niet of je nu een Airbnb runt en wil zorgen dat elke klant die een berichtje stuurt binnen luttele seconden een antwoord krijgt. Of dat je de beheerder bent van een wagenpark dat uitgerust moet zijn op alle mogelijke weeromstandigheden. Er kan een systeem zijn dat je kan helpen.

Als je aan je behoeftes voldoet met het internet der dingen, betekent het dat je je apparaten slim maakt. Smartphones zijn een duidelijk voorbeeld. Maar je kunt allerlei dingen slim maken, van een lopende band tot een echt bos. Slimme apparaten zijn feitelijk gewoon dingen die microchips bevatten waarmee ze gegevens kunnen verwerken. Dat betekent dus dat er échte bossen zijn met draden in de bomen om illegale houtkap te voorkomen. Wanneer de apparaten detecteren dat er bomen worden gekapt, waarschuwen ze de lokale autoriteiten en andere boswachters om in actie te komen. De wereld van het internet der dingen is er één waarin mensen en apparaten meer kunnen dan ooit tevoren.

wat ons

onderscheid van de anderen

Persoonlijke support

Bij Axis bieden wij 24/7 persoonlijk support aan al onze klanten. Zo kunnen ze altijd gratis vragen stellen aan ons support team en leveren wij ook gratis offertes op voor mogelijke projecten. Ook bezoekers van onze website kunnen snel en gratis vragen stellen aan onze online support!

Innovatief systeem

Wat ons onderscheid van ieder ander IT bedrijf is ons innovatief systeem genaamd Libaxis. Zo is ons systeem door de provincie Utrecht benoemd tot meest innovatieve producten van 2022! Probeer het zelf volledig gratis uit door je aan te melden via het formulier onderaan!

Op maat gemaakte Oplossingen

Bij Axis bieden we hulp bij iedere IT vraag en leggen we nadruk op IEDERE. Wij hebben enorm veel IT oplossingen klaarliggen voor onze klanten, maar als er geen juiste oplossing bij zit dan maken we speciaal een op maat gemaakte oplossing waarbij de wensen van onze klanten 100% worden vervult!

Wereldwijde partnergroep

De reden dat wij hulp kunnen bieden bij iedere IT opdracht komt doordat wij over de jaren een enorme groep aan partners hebben opgebouwd. Met een wereldwijde partnergroep van 50+ partners hebben wij experts op ieder gebied en kunnen we iedere aanvraag uitvoeren.

waarom

Voor ons kiezen

Wij weten dat het kiezen van een IT bedrijf niet makkelijk kan zijn. Met de hoeveelheid aanbieders verdrink je haast in alle keuzes. Waarom zou je dan voor ons kiezen? Nou, bij Axis laten we eerst zien wat we kunnen en kan je pas op het laatste moment jouw beslissing maken! Bij ons kan je gratis aanmelden, gratis je vraag stellen en gratis een offerte ontvangen. Pas als je deze offerte accepteert en je eerste betaling doet zal het project van start gaan. Dit biedt u alle mogelijkheid om goed te overwegen of wij de beste oplossing zijn!

Bel ons!

+31 (0) 6 45 180 176

Kom op bezoek!

AXiS Digitaal B.V.
Archimedesbaan 12 – 5
3439 ME Nieuwegein

Mail ons!

just.ask@axisdigitaal.com

Libaxis helpt de ondernemer zijn bedrijf te digitaliseren. Libaxis geeft antwoordt op de IT vragen, geeft advies en biedt IT oplossingen voor elke onderneming. Dit kan in ontwerpen en design, het inrichten van complexe omgevingen, bestaande systemen upgraden, websites bouwen, audit, het beveiligen van digitale omgevingen, werven en plaatsen van kandidaten en het waar maken van de ultieme game.
 

Stel gratis uw vraag.

En ontvang gratis een offerte.

JUST ASK YOUR QUESTION