ERP Solutions

Enterprise Resource Planning (ERP) is de rode draad tussen productie, productie, HR, verkoop, management en bijna alle stakeholders van een bedrijf. ERP is een softwaresysteem dat organisaties helpt om hun belangrijkste bedrijfsprocessen te automatiseren en te beheren voor optimale prestaties.

ERP-oplossingen helpen bedrijven om enorme hoeveelheden gegevens te verwerken om de huidige behoeften en de toekomst van hun bedrijven te begrijpen. ERP-oplossingen zijn aangepast aan de behoeften van het betreffende bedrijf. Het beheer van data gebeurt met hulp van databases en bijbehorende analysesoftware waar medewerkers en stakeholders voor hen passende toegang tot krijgen.

De informatiebeheercapaciteit van ERP omvat het verzamelen, opslaan en analyseren van gegevens. Dit gebeurt voornamelijk elektronisch, vaak met behulp van de nieuwste technologieën. Moderne ERP wordt gebruikt voor uiteenlopende gebieden zoals financiën, projectbeheer en productie. Het concept van ERP werd ontwikkeld in de jaren ‘90, maar het is in de loop der jaren sterk geëvolueerd.

ERP vindt zijn oorsprong in Materials Requirement Planning (MRP), een informatie beheers-aanpak voor de productie. BackOffice functies zoals MRP en Business Intelligence (BI) vormden de basis van de technologie. Al snel werden Supply Chain Management (SCM), Customer Relationship Management (CRM) en andere front-office functies aan ERP toegevoegd om een volledig pakket systemen te creëren.

Topbedrijven van over de hele wereld vertrouwen op Enterprise Resource Planning om hen te helpen om efficiënt te werken. De ERP-technologieën ondersteunen samenwerking, innovatie en bijna elk aspect van informatieverwerking die een organisatie nodig heeft. En tegenwoordig gebeurt dat vaak in real-time in de cloud. Werken in de cloud betekent niet alleen het omzeilen van veel interne IT-kosten. Het betekent ook dat systemen en gebruikers gelijktijdig en continu worden bijgewerkt. Dit wordt ook wel een ‘enterprise application suite’ genoemd. Deze toegankelijkheid bevordert de snelheid van samenwerking en innovatie. Met ERP-oplossingen mixen en matchen bedrijven wat het beste aan hun behoeften voldoet. Er is geen behoefte aan slechts één leverancier van ERP-oplossingen. Welke technologieën in de cloud of on-premise ook het beste passen bij de behoeften van een organisatie, kunnen waarschijnlijk worden geïntegreerd om het optimale systeem te creëren.

wat ons

onderscheid van de anderen

Persoonlijke support

Bij Axis bieden wij 24/7 persoonlijk support aan al onze klanten. Zo kunnen ze altijd gratis vragen stellen aan ons support team en leveren wij ook gratis offertes op voor mogelijke projecten. Ook bezoekers van onze website kunnen snel en gratis vragen stellen aan onze online support!

Innovatief systeem

Wat ons onderscheid van ieder ander IT bedrijf is ons innovatief systeem genaamd Libaxis. Zo is ons systeem door de provincie Utrecht benoemd tot meest innovatieve producten van 2022! Probeer het zelf volledig gratis uit door je aan te melden via het formulier onderaan!

Op maat gemaakte Oplossingen

Bij Axis bieden we hulp bij iedere IT vraag en leggen we nadruk op IEDERE. Wij hebben enorm veel IT oplossingen klaarliggen voor onze klanten, maar als er geen juiste oplossing bij zit dan maken we speciaal een op maat gemaakte oplossing waarbij de wensen van onze klanten 100% worden vervult!

Wereldwijde partnergroep

De reden dat wij hulp kunnen bieden bij iedere IT opdracht komt doordat wij over de jaren een enorme groep aan partners hebben opgebouwd. Met een wereldwijde partnergroep van 50+ partners hebben wij experts op ieder gebied en kunnen we iedere aanvraag uitvoeren.

waarom

Voor ons kiezen

Wij weten dat het kiezen van een IT bedrijf niet makkelijk kan zijn. Met de hoeveelheid aanbieders verdrink je haast in alle keuzes. Waarom zou je dan voor ons kiezen? Nou, bij Axis laten we eerst zien wat we kunnen en kan je pas op het laatste moment jouw beslissing maken! Bij ons kan je gratis aanmelden, gratis je vraag stellen en gratis een offerte ontvangen. Pas als je deze offerte accepteert en je eerste betaling doet zal het project van start gaan. Dit biedt u alle mogelijkheid om goed te overwegen of wij de beste oplossing zijn!

Bel ons!

+31 (0) 6 45 180 176

Kom op bezoek!

AXiS Digitaal B.V.
Archimedesbaan 12 – 5
3439 ME Nieuwegein

Mail ons!

just.ask@axisdigitaal.com

Libaxis helpt de ondernemer zijn bedrijf te digitaliseren. Libaxis geeft antwoordt op de IT vragen, geeft advies en biedt IT oplossingen voor elke onderneming. Dit kan in ontwerpen en design, het inrichten van complexe omgevingen, bestaande systemen upgraden, websites bouwen, audit, het beveiligen van digitale omgevingen, werven en plaatsen van kandidaten en het waar maken van de ultieme game.
 

Stel gratis uw vraag.

En ontvang gratis een offerte.

JUST ASK YOUR QUESTION