Home / Diensten

Diensten

 

Wij leveren diensten voor design tot de ontwikkeling van software, web, mobiele en IoT applicaties, e-business oplossingen en outsourcing van projecten en personeel.

AXiS IR – SOLUTIONS

Bij Axis IR zijn onze diensten gefocust op IT oplossingen voor onze klanten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld cybersecurity, system development of supply chain management. Bij AXIS IR bestaat er geen gekke vraag of opdracht. Ook als u zelf niet precies weet wat u zoekt dan kunnen wij ons advies geven voor de best mogelijke IT oplossing. Wij kunnen alles op IT gebied voor u betekenen. Just ask your question.

green arrow

BLACK & LINES – DESIGN

Bij Black & Lines zijn wij expert op het gebied van media, vormgeving en digitale marketing. Denk hierbij aan bijvoorbeeld website design & development, Logo design, social media marketing of videopraphy. Wij zullen samen met u denken aan een nieuwe look voor jouw kanalen met focus op unieke en professionele designs. Hierbij streven wij om de wensen van iedere klant 100% te vervullen. Just ask your question.

green arrow

SELECTION TO WORK – STAFFING

In het bedrijfsleven is netwerken een enorm belangrijke schakel om kansen te creëren en processen te optimaliseren. Bij selection to work brengen wij dan bedrijven en professionals samen. Zo kan je als bedrijf opzoek zijn naar specifieke experts in de IT, ben je misschien zelf een IT expert die op zoek is naar extra werk of ben je als bedrijf opzoek naar handige partners om mee samen te werken. Welke u ook bent, wij kunnen het voor u regelen! Just ask your question.

green arrow

E-PRODUCTS – SOFTWARE

Over de jaren hebben we bij Axis veel verschillende opdrachten gekregen voor op maat gemaakte systemen. Omdat er veel vergelijkbare opdrachten binnen kwamen, hebben we besloten onze standaard systemen aan te bieden in de vorm van E producten. Denk hierbij aan beheersystemen, e-learning platformen, Control Management Systemen of ERP(Enterprise Resource Planning) systemen. Onze systemen kunnen in ieder scenario geïmplementeerd worden. Just ask your question.

green arrow

AXiS GAMEFORCE – GAMING

Een erg populaire en onvergetelijke dienst is onze Gameforce. Bij Axis Gameforce ontwikkelen we games in iedere vorm, grootte of voorkeur. Wij kunnen al van een idee of concept een werkende videogame maken. Ook kunnen we pas later in het proces ondersteuning bieden of zelfs aanpassingen maken aan uw huidige videogames. Axis Gameforce kan in ieder moment van het proces ondersteuning bieden. Just ask your question.

green arrow

INCLUDES

Product development

Custom applications

E-commerce solutions

Travel portal

Supply chain management

Webdesign

Web development

Mobile development

Maintenance and support service

SEO

SEA

Cloud solutions

CRM Solutions

ERP Solutions

Recruitment

Blockchain

Workplace management

Digital marketing

Artificial Intelligence

IoT development

Videography

Game development