BLOCKCHAIN

Blockchain is een innovatieve technologie voor het opslaan en bijhouden van informatie, zoals in een grootboek. Wat de technologie innovatief maakt, is de manier waarop informatie in dat grootboek wordt vastgelegd. Transacties van gegevens vinden plaats zonder tussenkomst van een centrale server. Gebruikers delen onderling bestanden en die worden opgeslagen in blokken die in een keten aan elkaar zijn gekoppeld, vandaar de naam blockchain.

Dit basisconcept is misschien niet zo ingewikkeld als u had verwacht, maar het is nog steeds ingewikkeld genoeg om uiterst moeilijk te hacken te zijn. Deze structuur, een gedecentraliseerde toepassing of DApp, draagt bij tot de hoge veiligheid van blockchain en de geschiktheid om informatie op te slaan.

De structuur van een blockchain is verdeeld in eenheden die “blokken” worden genoemd. Deze blokken zijn opslagpunten voor dezelfde informatie als elk ander blok De blokken verifiëren die informatie voortdurend met alle andere blokken. Als iemand de regels breekt en de informatie op een van de blokken verandert, wordt het ongeldig. Plus, alle andere blokken zullen weten dat het ongeldig is de volgende keer dat de blokken elkaar updaten.

Om deze verdediging tegen illegaal gewijzigde blokken te omzeilen, zou een hacker meer dan 50% van de blokken bijna gelijktijdig moeten veranderen. Dan zouden ze een soort overeenkomst hebben die blockchain “consensus” noemt.

Maar het systeem misleiden is uiterst moeilijk omdat de blokken ook op een ketting bestaan, vandaar de naam “blockchain”. De “keten” verwijst naar een zeer precieze volgorde van alle blokken. Telkens wanneer de informatie op de blokken een legitieme verandering ondergaat, registreren de blokken de nieuwe informatie. Bovendien leggen ze de identiteit van het vorige blok en het volgende blok opnieuw vast. Een ID voor een blok wordt een “hash” genoemd. Maar als één van de blokken wordt veranderd, buiten de normale overdracht van informatie om, zal de hash veranderen. Dan wordt elk blok in de keten na het gewijzigde blok als ongeldig geregistreerd. Dit houdt mensen tegen om het systeem te bedriegen. En dit systeem heeft onnoemelijk veel toepassingen, van betalingen en geldoverdrachten, tot het bewaken van leveringsketens, het controleren van het internet der dingen, en zelfs het gebruik in de gezondheidszorg. Blockchain kan zoveel meer bieden dan alleen het uitvinden van nieuwe cryptocurrencies. 

wat ons

onderscheid van de anderen

Persoonlijke support

Bij Axis bieden wij 24/7 persoonlijk support aan al onze klanten. Zo kunnen ze altijd gratis vragen stellen aan ons support team en leveren wij ook gratis offertes op voor mogelijke projecten. Ook bezoekers van onze website kunnen snel en gratis vragen stellen aan onze online support!

Innovatief systeem

Wat ons onderscheid van ieder ander IT bedrijf is ons innovatief systeem genaamd Libaxis. Zo is ons systeem door de provincie Utrecht benoemd tot meest innovatieve producten van 2022! Probeer het zelf volledig gratis uit door je aan te melden via het formulier onderaan!

Op maat gemaakte Oplossingen

Bij Axis bieden we hulp bij iedere IT vraag en leggen we nadruk op IEDERE. Wij hebben enorm veel IT oplossingen klaarliggen voor onze klanten, maar als er geen juiste oplossing bij zit dan maken we speciaal een op maat gemaakte oplossing waarbij de wensen van onze klanten 100% worden vervult!

Wereldwijde partnergroep

De reden dat wij hulp kunnen bieden bij iedere IT opdracht komt doordat wij over de jaren een enorme groep aan partners hebben opgebouwd. Met een wereldwijde partnergroep van 50+ partners hebben wij experts op ieder gebied en kunnen we iedere aanvraag uitvoeren.

waarom

Voor ons kiezen

Wij weten dat het kiezen van een IT bedrijf niet makkelijk kan zijn. Met de hoeveelheid aanbieders verdrink je haast in alle keuzes. Waarom zou je dan voor ons kiezen? Nou, bij Axis laten we eerst zien wat we kunnen en kan je pas op het laatste moment jouw beslissing maken! Bij ons kan je gratis aanmelden, gratis je vraag stellen en gratis een offerte ontvangen. Pas als je deze offerte accepteert en je eerste betaling doet zal het project van start gaan. Dit biedt u alle mogelijkheid om goed te overwegen of wij de beste oplossing zijn!

Bel ons!

+31 (0) 6 45 180 176

Kom op bezoek!

AXiS Digitaal B.V.
Archimedesbaan 12 – 5
3439 ME Nieuwegein

Mail ons!

just.ask@axisdigitaal.com

Libaxis helpt de ondernemer zijn bedrijf te digitaliseren. Libaxis geeft antwoordt op de IT vragen, geeft advies en biedt IT oplossingen voor elke onderneming. Dit kan in ontwerpen en design, het inrichten van complexe omgevingen, bestaande systemen upgraden, websites bouwen, audit, het beveiligen van digitale omgevingen, werven en plaatsen van kandidaten en het waar maken van de ultieme game.
 

Stel gratis uw vraag.

En ontvang gratis een offerte.

JUST ASK YOUR QUESTION