Diensten / AXiS Game Force

 

Wij ontwikkelen games van de hoogste kwaliteit met de meest intense beleving voor de spelers.

De groei van de Gaming

 

De opkomst van gaming heeft veel te maken met de technologische vooruitgang en de snelheid waarmee we alles tot onze beschikking kunnen hebben. U drukt simpelweg op download en in een oogwenk heeft u de game op uw telefoon of tablet. Ook het feit dat u tegenwoordig online naar andere gamers kan kijken die enthousiast vertellen over wat zij doen speelt mee in de enorme groei.

Dus als u wilt weten hoe u iets voor of met u game of idee kunt doen.

Just ask your question.

De groei van de Gaming

De opkomst van gaming heeft veel te maken met de technologische vooruitgang en de snelheid waarmee we alles tot onze beschikking kunnen hebben. Je drukt simpelweg op download en in een oogwenk heb je de game op je telefoon of tablet. Ook het feit dat je tegenwoordig online naar andere gamers kan kijken die enthousiast vertellen over wat zij doen speelt mee in de enorme groei.

Dus als je wilt weten hoe je iets voor of met je game of idee kunt doen. Just ask your question.

AXiS Game Force is with you

Philippe Louvet CCO Games, AXiS Digitaal

AXiS Digitaal heeft wereldwijd onze eigen ontwikkelteams en streeft ernaar de toonaangevende videogameontwikkelaar te worden, met focus op prachtige visuals en innovaties om spelers tevreden te stellen. We verbeteren voortdurend de spelervaring door artistieke ontwerpprocessen in verschillende fases te gebruiken.

Onze aanpak begint met een sterke basis, waarbij we echter nooit de focus op technologische innovaties en de spelervaring uit het oog verliezen. We hebben drie teams die verschillende fases voorbereiden:

1. Eerst definiëren we de visie en de interactieve ervaring (InEx).

2. Vervolgens transformeren we deze visie en InEx tot het volledige ontwerp van het spel, met aandacht voor interactie, esthetiek en verhaal.

3. We maken een prototype en presenteren dan de “vertical slice” om de kwaliteit van het gehele ontwerp te tonen. Daarna stellen we het productieproces vast.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en innovatieve partner om uw game naar een hoger niveau te tillen of om uw game-idee te verwezenlijken, aarzel dan niet om uw vraag te stellen.