Artificial Intelligence

Kunstmatige intelligentie is wat men de laatste tijd “Machine Learning” noemt. En hoewel het een proces is waar we al eerder van hebben gehoord, is er nog veel meer aan de hand. AI, zoals we kunstmatige intelligentie vaak noemen, is een proces van netwerken van codering die zichzelf aanleren. Dit leidt tot oplossingen en mogelijkheden die niet langer gebonden zijn aan de grenzen van de rekenkracht van de mens.

AI kan leren hoe je realistische en nooit eerder vertoonde beelden maakt. AI kan de netwerken van onze telecommunicatie uitwerken en problemen oplossen voordat er mensen aan te pas komen. AI kan onze spelletjes leren en ze beter spelen dan wij ooit hebben gedaan. Foto’s op het internet identificeren. Telefoongesprekken vertalen. En nauwkeurig unieke vragen beantwoorden met unieke antwoorden. En snel de enorme hoeveelheid berekeningen uitvoeren die wetenschappers moeten doen om de kleinste en grootste delen van ons universum te modelleren. Met de kracht van machines die nu kunnen leren, hebben we een kans om onze innovaties exponentieel vooruit te helpen.

Machine Learning wordt steeds meer een betere beschrijving van dit proces, omdat het de kern weergeeft van wat er gebeurt. Vandaag leren machines. Dit betekent niet dat ze een intelligentie hebben die het menselijk bewustzijn evenaart. Het betekent dat software informatie kan verzamelen en reorganiseren die het verder helpt om informatie te verzamelen en te reorganiseren. In wezen leert het, en het is een machine.
De eerste vraag die bij de meeste mensen opkomt is of dit de mens zal vervangen als degene die bepaalde taken uitvoert. En het antwoord is in veel gevallen ja. Maar er is een andere, belangrijkere vraag, namelijk welke nieuwe taken essentieel zullen worden voor de mens. Het zal andersom gaan, de voorhoede zal niet zijn welke mensen belangrijk zijn voor taken, maar eerder welke taken belangrijk zijn voor mensen.
En we hebben al een wereld met AI die onze kleinste behoeften opjaagt. Het zit in onze telefoons. Het zit in onze games. Het zit in onze auto’s. En in de programma’s van onze wetenschappelijke leiders, die de ontdekkingen doen die onze gezondheid en de toekomst van de mensheid bepalen.

wat ons

onderscheid van de anderen

Persoonlijke support

Bij Axis bieden wij 24/7 persoonlijk support aan al onze klanten. Zo kunnen ze altijd gratis vragen stellen aan ons support team en leveren wij ook gratis offertes op voor mogelijke projecten. Ook bezoekers van onze website kunnen snel en gratis vragen stellen aan onze online support!

Innovatief systeem

Wat ons onderscheid van ieder ander IT bedrijf is ons innovatief systeem genaamd Libaxis. Zo is ons systeem door de provincie Utrecht benoemd tot meest innovatieve producten van 2022! Probeer het zelf volledig gratis uit door je aan te melden via het formulier onderaan!

Op maat gemaakte Oplossingen

Bij Axis bieden we hulp bij iedere IT vraag en leggen we nadruk op IEDERE. Wij hebben enorm veel IT oplossingen klaarliggen voor onze klanten, maar als er geen juiste oplossing bij zit dan maken we speciaal een op maat gemaakte oplossing waarbij de wensen van onze klanten 100% worden vervult!

Wereldwijde partnergroep

De reden dat wij hulp kunnen bieden bij iedere IT opdracht komt doordat wij over de jaren een enorme groep aan partners hebben opgebouwd. Met een wereldwijde partnergroep van 50+ partners hebben wij experts op ieder gebied en kunnen we iedere aanvraag uitvoeren.

waarom

Voor ons kiezen

Wij weten dat het kiezen van een IT bedrijf niet makkelijk kan zijn. Met de hoeveelheid aanbieders verdrink je haast in alle keuzes. Waarom zou je dan voor ons kiezen? Nou, bij Axis laten we eerst zien wat we kunnen en kan je pas op het laatste moment jouw beslissing maken! Bij ons kan je gratis aanmelden, gratis je vraag stellen en gratis een offerte ontvangen. Pas als je deze offerte accepteert en je eerste betaling doet zal het project van start gaan. Dit biedt u alle mogelijkheid om goed te overwegen of wij de beste oplossing zijn!

Bel ons!

+31 (0) 6 45 180 176

Kom op bezoek!

AXiS Digitaal B.V.
Archimedesbaan 12 – 5
3439 ME Nieuwegein

Mail ons!

just.ask@axisdigitaal.com

Libaxis helpt de ondernemer zijn bedrijf te digitaliseren. Libaxis geeft antwoordt op de IT vragen, geeft advies en biedt IT oplossingen voor elke onderneming. Dit kan in ontwerpen en design, het inrichten van complexe omgevingen, bestaande systemen upgraden, websites bouwen, audit, het beveiligen van digitale omgevingen, werven en plaatsen van kandidaten en het waar maken van de ultieme game.
 

Stel gratis uw vraag.

En ontvang gratis een offerte.

JUST ASK YOUR QUESTION